آدمک های سیلیی مقاوم در برابر حرارت انتقالی قابلمه بوده که می توانند مانع سر ریز شدن غذای در حال پخت و جوشیدن شود _ نحوه استفاده از این آدمک های کوچک و کم جا بسیار ساده بوده به طوری که فقط کافیست یکی از آن ها را ما بین در و قابلمه بگزارید تا با استفاده از این روش هم باعث رد و بدل شدن اکسیژن و هوای لازم برای پخت کامل و یکسان غذا اعم از انواع خورشت و سوپ و غیره قابلمه شوید 


جنس این محصول از سیلی نسوز می باشد که هم حرارت بالایی را تحمل و هم مانع از بسته شدن درب قابلمه می شود 


نحوه استفاده ازین محصول را می توانید با مشاهده تصویر بالا درک کند حالت خاص بکارگیری این آدمک ها قابل توجه و به شکلی جالب بوده که نظر هر شخص حاضر در

آشپز خانه شما را جلب میکند.


این ابزار در رنگ بندی های شاد و رندوم در سایت قابل مشاهده است



ویژگی های کلیدی 


*جنس سیلیی 

*تحمل حرارت بالا و ضد گرما  

*

استفاده اسان و مستمر 

*کم جا در تعداد 2 عدد 

*بدون عوارض در صورت افتادن در غذا 

*رنگبندی شاد و متنوع 



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها